„FB” pentru AJOFM Bihor pe 2007

„FB” pentru AJOFM Bihor pe 2007
ORADEA - Conform indicatorilor financiari pe anul trecut, AJOFM Bihor a realizat un punctaj total de 13,44 de puncte dintr-un total de 14 posibile. Acest lucru s-a concretizat prin acordarea calificativului „FB”, celor trei directori ai instituţiei.

Măsuri
La multe capitole, realizările au fost depăşite în proporţie destul de mare. Cel mai mult la capitolul „Număr de persoane programate a fi ocupate ca urmare a acordării serviciilor de informare şi consiliere profesională”, unde realizările au fost în procent de 421%. La capitolul „Număr de persoane cu handicap programate a fi încadrate prin subvenţionarea locului de muncă”, realizările au fost în procent de 220%.
Dacă majoritatea măsurilor au fost realizate în proporţie de peste 100%, mai sunt şi capitole la care AJOFM Bihor are deficienţe. Încadrarea în muncă a şomerilor care mai au trei ani până la pensie prin subvenţionarea locului de muncă a fost realizată în proporţie de doar 40%, iar numărul studenţilor încadraţi cu primă de încadrare, în proporţie de 88%. „Acest lucru se realizează la cerere. Dacă n-au fost solicitări nu am putut să acordăm subvenţiile, lucru ce nu a depins de noi”, a declarat Dorel Drăghici, directorul executiv al AJOFM Bihor. Alte capitole la care procentul de realizare a fost redus – chiar zero – sunt cele care se referă la numărul de persoane programate pentru a fi încadrate prin acordarea de credite în condiţii avantajoase şi numărul de persoane care au primit consultanţă pentru iniţierea unei afaceri.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !