FC Bihor a plecat în cantonament la Debreţin

22Comentarii
FC Bihor a plecat în cantonament la Debreţin
ORADEA, DEBREŢIN – Lotul formaţiei FC Bihor s-a deplasat în cursul dimineţii de ieri în oraşul maghiar Debreţin, unde se va afla în cantonament pe durata a zece zile.

Antrenorul principal al roş-albaştrilor, Gheorghe Silaghi, va avea la dispoziţie în acest stagiu un număr de 24 de jucători. Din lotul orădean fac parte Opriceană, Bucur, Mihu, Florea, Mihu şi Ambruş, jucători veniţi în probe în această vară şi care au semnat contracte cu FC Bihor. S-a renunţat în schimb la Antunes şi Roberto, cei doi stranieri care s-au aflat la echipă timp de câteva zile. Jucătorii Buştea şi Miculescu nu au plecat în cantonament, tratativele pentru ei aflându-se în plină desfăşurare.

Înaintea plecării la Debreţin, staff-ul tehnic al FC Bihor a fost completat cu doi „secunzi”, Mircea Fodor şi Dorin Mudura. Mircea Fodor, antrenorul care a reuşit promovarea în Liga a III-a a „satelitului” FC Bihor Tileagd, va fi acum „secund” al lui Gheorghe Silaghi, alături de Vig Zoltán, iar arbitrul Dorin Mudura se va ocupa cu pregătirea portarilor.

„Principalul” Gheorghe Silaghi speră că perioada cantonamentului va fi benefică pentru echipa pe care o conduce. „Stagiul de la Debreţin va constitui ultima etapă a perioadei de pregătiri. Vom mări intensitatea antrenamentelor, urmând să lucrăm cu echipa la capitolele relaţii de joc, coordonare şi creşterea rapidităţii jocului”, a afirmat Gheorghe Silaghi.

FC Bihor va disputa în timpul stagiului de la Debreţin un număr de cinci partide de verificare, după cum urmează: la 21 iulie cu Baktolorántháza; la 23 iulie cu DVSC Debrecen; la 25 iulie cu Bocs; la 28 iulie cu Ferencváros Budapesta; la 30 iulie cu Al Samar (Qatar).

Lotul deplasat la Debreţin:
Lipitor, Curiman, Bonta – portari
Ţârcă, Muscă, Gongolea, Lorincz, Totoroaţă, Ambruş, Cosma, Opriceană, Mihu, Predică, Pocean, Szeles, Andor, S. Achim, A. Achim, Florea, Balla, Bucur, Lukacs, Ardelean, Radu – jucători de câmp
Antrenori: Gheorghe Silaghi (principal), Vig Zoltan, Mircea Fodor (secunzi), Dorin Mudura (antrenor cu portarii)

 

Gavril Nuţiu22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor