FC Bihor a renunţat la Silaghi. Toth negociază cu Romulus Gabor

29Comentarii
FC Bihor a renunţat la Silaghi. Toth negociază cu Romulus Gabor
ORADEA - Aventura lui Gheorghe Silaghi în postul de principal al FC Bihor s-a încheiat după un an şi două luni. În şedinţa desfăşurată ieri cu preşedintele Alexandru Toth s-a luat hotărârea ca detaşarea antrenorului la prima echipă să înceteze.

„S-a decis să se renunţe la mine şi să se dea credit jucătorilor. În aceste condiţii, detaşarea mea la prima echipă s-a încheiat. Eu am propus unele măsuri împotriva jucătorilor, dar preşedintele nu a fost de acord. Mă supun deciziei şi rămân la dispoziţia clubului”, ne-a declarat ieri Silaghi. Antrenamentul de ieri a fost condus de secunzii Vig Zoltan, Mircea Fodor şi Dorin Mudura.

 

Ultimele două jocuri au arătat clar că între antrenorul principal şi o parte a jucătorilor este o ruptură. Lucru simţit şi de tehnician, care imediat după jocul cu Dacia Mioveni şi-a anunţat intenţia de a pleca dacă jucătorii nu îl mai doresc. „Nu au fost corecţi în urmă cu o săptămână, când puteau spune ce au pe suflet şi nu mai compromiteau alt meci.

 

Am fost informat că s-au plâns că sunt prea sobru, că antrenamentele sunt prea monotone sau tari fizic. Jucătorii trebuie să conştientizeze că nu joacă pentru antrenor, ci pentru ei, club şi suporteri”, a mai adăugat Silaghi. Rămâne de văzut dacă sub conducerea unui nou antrenor jucătorii vor regăsi drumul spre rezultatele pozitive atât de necesare pentru ca FC Bihor să depăşească această criză.

Negocieri cu Gabor

În căutare de variante de antrenor principal, preşedintele Alexandru Toth a avut deja o primă discuţie cu Romulus Gabor (46 ani), ultima dată secundul lui Ioan Andone la CFR Cluj. „Am discutat telefonic cu domnul Gabor, i-am spus ceea ce putem oferi din punct de vedere financiar şi aşteptăm răspunsul lui. În funcţie de asta vom vedea dacă abordăm variantele pe care le mai avem. Până la numirea unui antrenor principal, interimar va fi Vig Zoltan, ajutat de Mircea Fodor şi Dorin Mudura.

 

 Gheorghe Silaghi va rămâne la dispoziţia clubului şi ne-am gândit să-i oferim postul de director sportiv. Am decis mai mult cu mintea decât cu sufletul. Acest lucru am să-l spun şi jucătorilor. Dacă nu-şi revizuiesc atitudinea, următoarea măsură va fi luată împotriva lor şi le va fi fatală”, a precizat Toth. Ca antrenor principal, Gabor a mai activat la Corvinul Hunedoara şi Mureşul Deva. „Sunt şanse să vin la FC Bihor. Am discutat cu domnul preşedinte Toth şi sâmbătă o să vin să văd echipa. Nu mă sperie poziţia din clasament”, a spus Romulus Gabor, care a mai lucrat cu Lipitor şi Ambruş.
Silaghi a plătit pentru rezultatele echipei.
Teodor Biris29Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor