FC Bihor joacă patru meciuri amicale

FC Bihor joacă patru meciuri amicale
Dupa doua zile libere, astazi fotbalistii bihoreni îsi reiau antrenamentele. Vor fi sedinte de pregatire mai lejere, la care se vor adauga si patru jocuri amicale, în care vor fi testati mai multi tineri de la FC Bihor II, dar si alti jucatori veniti în probe.

Primul meci de pregatire se va disputa miercuri, de la ora 15, la Alesd, în compania divizionarei D Crisul. Vineri, FC Bihor se va deplasa la Stei pentru partida cu Minerul, iar saptamâna viitoare adversarele se vor numi CF Bihorul Beius si, probabil, Lotus Baile Felix.


Altfel, atacantul Daniel Stan si-a manifestat dorinta de a pleca de la FC Bihor. „Am o oferta din Divizia A si sper sa fiu înteles de conducerea clubului. Am si eu o vârsta si în cei peste doi ani petrecuti la Oradea consider ca mi-am facut datoria”, spune Stan, care mai are un an si jumatate contract cu FCB.


Cine pleaca, cine vine?


Antrenorul Ion Marin îsi doreste ca pâna în data de 10 decembrie, când echipa va intra în vacanta, sa stie pe care dintre jucatorii actuali va conta si pentru retur. Pe lânga negocierile în vederea reînnoirii contractelor, în aceasta perioada va fi definitivata si lista cu jucatorii la care se va renunta. „Exista o categorie de jucatori la care vom renunta, dar pâna nu se termina negocierile nu stim exact.

Vom încerca si sa întarim lotul, prin aducerea a trei, patru, maxim cinci jucatori”, spune Ion Marin. Desi antrenorul a evitat sa nominalizeze pe cineva, în pericol par a fi Bumb, Ciobanu, mai mult accidentati, Lupascu, care nu a convins, sau Sabou, care nu a intrat în vederile antrenorului.


La capitolul veniri se vehiculeaza nume precum Târlea (fundas stânga, U Cluj), Voiculet (atacant, IS Câmpia Turzii) sau V. Grigore (mijlocas, Unirea Sânnicolau Mare).

Teodor Biris