FC Vaslui ramane fara victorie

FC Vaslui ramane fara victorie
Faptul ca au avut in fata o echipa care n-a mai triumfat pe teren strain, in campionat, de mai mult de doi ani, n-a contat pentru moldovenii de langa Prut.

FC Vaslui continua sa ramana singura formatie care n-a castigat nici macar un meci in actuala editie a Diviziei A.

‘Taurii furiosi’ au deschis scorul in plina dominare a gazdelor, prin Neagu, in minutul 34. Vasluienii au egalat imediat dupa pauza, in minutul 47, prin Jovanovici, cu largul concurs al portarului Manea, care a scapat mingea in plasa.

Desi a urmat un adevarat asediu la poarta oaspetilor, ‘galben-verzii’ nu au fost in stare sa inscrie golul unei victorii mult asteptate. Daca nu se intampla o minune runda viitoare, cand vor evolua in Ghencea, vasluienii sunt nevoiti sa astepte primul lor succes in Divizia A cel putin pana la primavara.

FC Vaslui si FCM Bacau sunt, alaturi de Otelul, principalele candidate la retrogradare. Cele trei ocupa ultimele locuri si, la cum joaca, sunt sanse minime ca macar doua dintre ele sa se mentina pe prima scena.

Interesant este ca echipa lui Cristi Popovici a obtinut singurele puncte in deplasare din acest sezon chiar la Galati (0-0) si ieri, la Vaslui (1-1).

Mircea Rednic, tehnicianul Vasluiului, s-a confruntat ieri cu echipa pe care a antrenat-o in urma cu patru ani, timp de patru luni.

 

Sursa: Onlinesport.ro