FCB în cantonament la Baile Felix

FCB în cantonament la Baile Felix
Cantonamentul ultimei sperante. Cam asa poate fi numit stagiul de pregatire pe care echipa bihoreana îl va sustine la Hotel Poienita din Baile Felix.

Este de asteptat ca în aceasta perioada staff-ul tehnic sa gaseasca formula magica menita sa-i scoata pe jucatori din blocajul în care se afla. Din cauza accidentarilor nu au plecat în cantonament Fl. Neaga si Constantin Oprea, iar Fele si Gado, cu probleme medicale mai mici, vor face deplasarea.
Pentru mijlocasul Oprea (FC Bihor) actualul sezon este compromis, din cauza unor rupturi fibrilare la muschii coapsei. Doctorul Mircea Lucaciu i-a recomandat trei saptamâni de pauza totala, dupa care va relua treptat antrenamentele.


„Ne amagim degeaba”


Vicepresedintele Sandor Lajos este circumspect în privinta sanselor la promovare. Într-o emisiune televizata, oficialul oradean a afirmat: „Cred ca ne amagim daca ne mai gândim la acest obiectiv. Promovarea s-a dus. Echipa asta nu merita sa ajunga în Divizia A. Si daca ar fi sa intram în prima divizie, ce vom face? Noi nu suntem în stare sa învingem echipe de Divizia B”. Sandor a fost vehement si împotriva grupului de jucatori mai vechi la echipa.

„Jucatorii au crezut ca e de ajuns sa fie ghetele si tricourile pe teren, si promovarea e realizata. Nucleul de jucatori cu vechime la echipa strica planul la FC Bihor. Nu vad de ce i-am tine pe acesti jucatori si sa-i lasam deoparte pe tinerii nostri, care nu sunt cu nimic mai prejos. De fiecare data când s-a ajuns în aceasta situatie s-a pus problema întineririi echipei, dar nu s-a dus ideea pâna la capat. Si rezultatele se vad!”, a afirmat vicepresedintele.

Teodor Biris