FCB întâlneşte campioana remizelor

FCB întâlneşte campioana remizelor
Sambata, de la ora 11, pe Stadionul Municipal, FC Bihor joaca cu IS Câmpia Turzii.Aproape de fiecare data când a jucat pe Stadionul Municipal, IS Câmpia Turzii s-a dovedit o echipa greu de învins pentru FC Bihor.

La fel vor sta lucrurile si sambata, întrucât „sârmarii” sunt neînvinsi în aceasta editie de campionat. O victorie si patru egaluri vorbesc despre forta defensiva a formatiei pregatite de George Ciorceri.

Pentru a câstiga e nevoie ca fotbalistii oradeni sa joace cu determinare si sa dea dovada de inspiratie în fazele de poarta. Dupa prestatiile sinusoidale din acest sezon, FC Bihor are nevoie de cele trei puncte ca de aer.

Comisia Centrala a Arbitrilor i-a delegat pentru acest joc pe Uihely Ludovic – Gabriel Dan (ambii Timisoara) si Emil Cristea (Arad), iar observatori FRF au fost trimisi Dan Jiga (Bistrita) si Valeriu Ionita (Bucuresti). Partida va fi transmisa în direct la postul Transilvania TV.

Echipe probabile
FC Bihor: F. Lazareanu – C. Ciobanu, Fl. Lazar, Bumb – Mihut, Gr. Tudor, Cr. Munteanu, Sfârlea – D. Stan, V. Miculescu, Lukacs. Antrenori: Alin Artimon, Roberto Ivan si Florin Farcas.
Rezerve: Vâtca – Luput, Gado, Lungan, C. Sabou, Fl. Neaga, Lupascu.
Absenti: C. Oprea (accidentat).
ISCT: Filip – Molnar, Timar, Musca, Turbutan, Hadarean – Foro, Somotecan, Dâmbean – Sagau, Voiculet. Antrenor: George Ciorceri.

Teodor Biris