„FCB riscă să se ducă dracului”

23Comentarii
onel Danciar şi Gheorghe Alexandrescu
onel Danciar şi Gheorghe Alexandrescu
Preşedintele Gheorghe Alexandrescu afirmă că situaţia financiară a clubului e dezastruoasă. Video: FC Bihor pe butuci  | Video: Acces ordonat pe stadionul FC Bihor  Video

Conducerea executivă a FC Bihor a susţinut marţi o conferinţă de presă, în cadrul căreia preşedintele Gheorghe Alexandrescu a tras un semnal de alarmă asupra problemelor financiare cu care se confruntă clubul. Organizatorul de competiţii Ionel Danciar a prezentat noile abonamente şi bilete care vor fi emise de club.


Bilete cu loc

„În conformitate cu directivele UEFA şi FRF, nimeni nu va mai avea acces pe stadion fără abonamente sau bilete eliberate de club, de diferite culori. Acestea vor avea locuri precise pe scaune, în diferite sectoare ale stadionului, iar deplasarea între sectoare în timpul meciului va fi interzisă. Pe stadion vor exista stewarzi care vor îndruma spectatorii spre locurile lor. Abonaţii vor beneficia de unele obiecte promoţionale oferite de club. Chiar şi membrii galeriei vor avea abonamente emise de club, gratuite”, a afirmat Ionel Danciar.

Gheorghe Alexandrescu a prezentat situaţia clubului la 23 de zile de când a preluat funcţia de preşedinte. El a atras atenţia asupra situaţiei financiare extrem de precare pe care a găsit-o la club.


Semnal de alarmă

„Doresc să trag un foarte serios semnal de alarmă către cei doi finanţatori ai echipei, Consiliul Local şi cel Judeţean, asupra problemelor legate de datoriile pe care le are FC Bihor. Există datorii şi restanţe care datează încă din anul 2004, la bugetul de stat sau la firme şi persoane private. Aceste datorii, în special cele bugetare, riscă să blocheze complet activitatea clubului. Am depus câte două adrese în acest sens la Consiliul Local şi cel Judeţean, la 8 şi 21 iulie, dar nu am primit încă niciun răspuns. Riscăm blocarea conturilor în toate băncile, fapt care ar face imposibilă funcţionarea clubului. Vorbesc foarte serios, clubul riscă să se ducă dracului dacă nu se va face nimic în următoarele zile! La ora actuală, nu avem bani nici măcar să ne ducem cu marfarul la Bucureşti, la federaţie! Am creditat clubul până acum din banii mei cu 6.000 lei, dar mai mulţi nu am”, şi-a vărsat oful preşedintele FC Bihor.

El a declarat că dacă până la finele lunii nu se va face nimic pentru îmbunătăţirea situaţiei, nu va mai rămâne la conducerea clubului. „Chiar şi înscrierea în campionat este periclitată. Dacă până la finele lunii iulie, finanţatorii nu vor lua măsuri de redresare, eu nu mai are niciun rost să rămân în acest post. Avem nevoie urgentă de bani pentru a putea să demarăm lucrurile. De pildă, numai obligaţiile bugetare lunare se ridică la suma de 91.187 lei. Nu putem nici măcar să ne stabilim un buget”, a conchis Gheorghe Alexandrescu.

Gavril Nutiu23Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor