F.C.M.R., stagiu pe „Cerna“

F.C.M.R., stagiu pe „Cerna“
BĂILE HERCULANE – La o săptămână de la reluarea pregătirilor, componenţii grupării din Valea Domanului au luat, duminică, 21 ianuarie a.c., drumul staţiunii de pe Valea Cernei, pentru un stagiu de pregătire centralizată de zece zile.

Cantonament axat, în principal, pe pregătire fizică generală, presărat cu trei jocuri amicale, două încheiate cu următoarele rezultate: 3-2, cu Minerul Mehedinţi; 1-1, cu Tim Giroc. Astăzi, de la ora 15.30, F.C.M. Reşiţa va întâlni pe ALRO Slatina.

Revenind la stagiul de la Băile Herculane, acesta a cuprins câte două antrenamente pe zi. A fost o perioadă de acumulări, deosebit de importantă pentru noul sezon competiţional, determinantă pentru capacitatea şi forma sportivă a fiecărui fotbalist.

Şi care este înţeleasă şi acceptată de profesionişti, tocmai din acest motiv. „Şedinţele de pregătire au fost, în primul rând fizice, ne-a declarat antrenorul principal Victor Roşca. Ceea ce contează cel mai mult în această perioadă este ca fotbalşitii să fie sănătoşi, să poată să parcurgă în întregime cele zece zile.

Mai puţin ne interesează acum jocurile de pregătire. Cu toate că am susţinut două partide. Aceste jocuri, repet, n-au mare importanţă. Sunt făcute mai mult pentru ca băieţii să nu uite că totuşi sunt fotbalişti şi nu atleţi. Este o perioadă grea, o perioadă în care se munceşte mult, cu două antrenamente pe zi.

O perioadă în care nu prea place fotbaliştilor, fiindcă, de obicei, este multă muncă şi sunt bani puţini. Nu sunt prime de joc. Ca o concluzie, eu sunt mulţumit de felul cum au răspuns băieţii la programul de pregătire.“

Referitor la obiectiv, Victor Roşca a mai precizat: „Vrem să câştigăm cât mai multe meciuri. Şi, dacă este să ajungem acolo sus, unde toată lumea îşi doreşte ar fi excelent. Adică locul doi. Fiindcă prima poziţie este deja adjudecată.“

În ceea ce priveşte condiţiile de cazare şi de masă asigurate la Hotelul Roman, inclusiv cele de refacere, acestea au fost considerate foarte bune.

Marius Moraru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !