Felix: nămol de patru stele

Felix: nămol de patru stele
Baza de tratament şi piscinele fac parte din noutăţile cu care Hotelul Internaţional se va prezenta în acest sezon în faţa turiştilor. „După 16 ani, în Baile Felixse va putea face din nou tratament cu nămol, şi nu oricum, ci într-o bază de tratament la standarde internaţionale”, spune directorul de marketing al SCT Felix, Livia Oprea.

Caută nămol

Tratamentul se va putea face la Hotelul Internaţional, aflat în renovare completă încă de anul trecut. Conducerea hotelui caută acum furnizori de nămol, în funcţie de calităţile terapeutice ale acestuia. Investiţia se ridică la 10 milioane de euro şi se va termina probabil la sfârşitul lunii iulie. Hotelul Internaţional va fi încadrat în continuare la trei stele, în schimb baza de tratament va fi una de patru stele.

Dotat cu trei piscine

Internaţional a fost renovat în întregime. „S-a dat totul jos de pe pereţi, a rămas doar structura de beton. A fost schimbat totul: reţeaua de apă, de încălzire, aerul condiţionat. Instalaţiile sanitare, mobilierul, restaurantul şi bucătăria au fost refăcute în întregime”, spune directorul Livia Oprea.

Hotelul va fi împrejmuit în totalitate şi se vor construi trei piscine: una de înot, una de relaxare şi o piscină pentru copii. În paralel cu lucrările de renovare, conducerea SCT Felix se află în negocieri cu reprezentanţii unor lanţuri hoteliere, fiind posibil ca Hotelul Internaţional să intre într-un circuit internaţional.

Negocieri cu lanţuri

„Discuţiile nu s-au finalizat încă şi nu pot dezvălui numele partenerilor de discuţii, datorită unei clauze de confidenţialitate pe care am semnat-o. Hotelul ar avea de câştigat în cazul în care devine parte a unui lanţ la capitolul imagine, fiindcă Internaţional este deja un nume şi nu punem ceva nou pe piaţă, spune directorul de marketing. Afilierea la un nume internaţional ar însemna un punct câştigat la capitolul turişti străini. Aceştia ar avea o imagine asupra hotelului, din moment ce numele le-ar fi cunoscut deja”.

Din cauza iernii îndelungate, firma de construcţii „Selina” se află în devans în ceea ce priveşte graficul lucrărilor. Directorul Livia Oprea şi-a exprimat însă optimismul că lucrările vor fi terminate la finele lunii iulie, conform contractului încheiat cu „Selina”.

Veronica Bursaşiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !