Femeile fac afaceri pe timp de criză

2Comentarii
Femeile fac afaceri pe timp de criză
Cele mai bune planuri de afaceri au fost ierarhizate luni în patru centre locale AntrES din judeţul Bihor.

Cele mai bune planuri de afaceri au fost ierarhizate luni în patru centre locale AntrES din judetul Bihor (Alesd, Beius, Marghita şi Salonta). Tot luni, în cadrul „Galei antreprenoriatului feminin AntrES”, au fost înmânate certificatele de absolvire a „Şcolii antreprenoriale pentru femei”.

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Oradea a organizat, în perioada 1-31 iulie, faza a II-a a concursului „Planul meu de afaceri!”, desfăşurat la nivel local, în centrele AntrES. Evenimentul face parte din proiectul „Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei”, proiect finanţat din Fondul Social European – „Investeşte în oameni!”, Contract  nr. POSDRU/9/3.1/S/5. Perioada de implementare a proiectului este 5 ianuarie 2009 – 5 ianuarie 2011, iar valoarea acestuia este de 12.500.104 lei.

„La acest concurs au participat peste 96 de planuri de afaceri, întocmite de grupurile ţinţă I şi II ale proiectului, adică femei manager şi femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere şi care au fost instruite gratuit, în cadrul Şcolii antreprenoriale AntrES, în perioada 5 ianuarie – 30 iunie 2010”, a declarat Maria Madela Abrudan, coordonatoarul teritorial AntrES.

Un nou concurs

Potrivit acesteia, în perioada 9-15 august, se va organiza concursul „Planul meu de afaceri” la nivel teritorial. La acest concurs vor participa cele mai bune „Planuri de afaceri”, selectate din cele 96, evaluate la nivel de centre locale.
„Premierea celor mai bune planuri de afaceri la nivel teritorial va avea loc în cadrul evenimentului «Gala antreprenoriatului feminin AntrES», care se va desfăşura la Universitatea din Oradea, luni, 30 august. La acest eveniment se vor înmâna premii în bani, în valoare de 1.000 de lei fiecare, câte un premiu pentru fiecare Centru local AntrES”, a mai spus Maria Madela Abrudan.

C.D.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor