Fermieri bihoreni în sărbătoare

Fermieri bihoreni în sărbătoare
ALBIŞ – Agricultorii bihoreni au ocazia să participe la o întâlnire cu producători străini de utilaje agricole. Apropierea finalului anului agricol şi reducerea numărului de lucrări agricole le oferă, în sfârşit, şi fermierilor din Valea Ierului posibilitatea de a se întâlni în cadrul unei festivităţi

Evenimentul va avea loc sâmbătă, în localitatea Albiş, cu începere de la ora 11:30. Parteneri de afaceri, colegi şi prieteni se vor întâlni şi pentru a urmări prezentarea unor utilaje agricole de ultimă generaţie, produse de firme germane de prestigiu în domeniu. Mai mult, organizatorii promit că, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor face demonstraţii de fiabilitate ale utilajelor expuse.
Un alt punct de maxim interes este şi prezenţa furnizorilor germani de utilaje, care au ţinut să participe la manifestare, pentru a-i cunoaşte pe fermierii români, a-i informa asupra produselor lor şi a le împărtăşi din experienţa lor în agricultură.
Festivităţile se vor încheia cu o masă festivă la care invitaţii din Germania şi România vor putea urmări şi o reprezentaţie folclorică autohtonă.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase