Fermierii din zonele defavorizate, ajutati

1Comentariu
Fermierii din zonele defavorizate, ajutati
În perioada 1 – 29 octombrie se desfăşoară cea de a doua perioadă de depunere a cererilor pentru schemele de ajutor specific, finanţate din FEGA, acordate producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate şi îmbunătăţirii calităţii produselor agricole, în sectorul de agricultură ecologică aflate în conversie.

„Producătorii agricoli pot depune o singură cerere de solicitare a ajutorului specific, fie pentru o exploataţie din producţia vegetală, fie numai pentru una din speciile din producţia animalieră, sau numai pentru o exploataţie din apicultură”, a precizat Traian Abrudan, directorul APIA Bihor.

Beneficiari

Beneficiarii ajutorului specific sunt producatorii agricoli, persoane juridice şi/sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, activi, înregistraţi în fiecare an în sistemul de agricultură ecologică şi care se află sub contract cu un organism de inspectie şi certificare, aprobat în România.

Conform normelor în vigoare beneficiarii ajutorului specific acordat producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate sunt producătorii agricoli, persoane juridice şi/sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale ori întreprinderi familiale, crescători de vaci de lapte, înregistraţi în sistemul de administrare a cotelor de lapte pentru livrări şi/sau vânzări directe şi cu exploataţii localizate în zonele defavorizate din România. Cererile se depun la Centrul Judeţeane APIA Bihor.

S.Al1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor