Festival de colinde

Festival de colinde
Grupul vocal „Crăişorii”de la Şcoala cu cls. I-VIII „Nicolae Bogdan” Vaşcău condus de prof. Anca Tanko a răspuns invitaţiei dnei prof.Mirela Meza, directorul şcolii cu cls. I-VIII Nucet pentru a participa la concertul de colinde pregătit cu profesionalism de cadrele didactice din localitate.

Introducerea în atmosfera de sărbătoare a făcut-o însăşi dna director  care, în salutul de bun sosit şi-a exprimat convingerea că vechile datini româneşti ne ajută în fiecare an să simţim şi să trăim atmosfera plină de căldură şi veselie a sărbătorilor de iarna.

Modernul sediu CDI al Şcolii din Nucet a răsunat de glasuri cristaline care au cântat  stârnind ropote de aplauze din partea auditoriului.Dl. prof. Octavian Klein ,documentaristul şcolii s-a întrecut pe sine printr-o organizare exemplară. La despărţire, directorul scolii din Vaşcău ,prof. Liliana Laza, a mulţumit colegilor din Nucet pentru buna primire  ,lansând invitaţia ca la Paşte să vină la şcoala cu cls. I-VIII „Nicolae Bogdan” Vascau pentru a continua seria întâlnirilor conform parteneriatului semnat între cele două şcoli.

V.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !