Festivalul naţional de umor “Liviu Oros“ Deva – ediţia a VIII-a

4Comentarii
Festivalul  naţional de umor  “Liviu  Oros“ Deva – ediţia a VIII-a
DEVA – Festivalul de caricatură şi creaţie literară satirico-umoristică “Liviu Oros“ are caracter naţional şi se adresează tuturor creatorilor de gen în ideea de a promova şi valorifica potenţialul creativ al acestora.

El se va desfăşura în 28 – 29 martie 2008. Regulamentul festivalului prevede:
I.Caricaturiştii-portretiştii vor trimite lucrările (maxim 3, la dimensiunile 210/ 297) până la data de 17 martie 2008 (data poştei), pe adresa: Casa de Cultură “ Drăgan Muntean“ Deva , Piaţa Victoriei, nr.4 , cod.330085 – jud.Hunedoara. Tema festivalului, în acest an, este: “Da’ de-a cui eşti din Europa…” Premiile, în valoare de 1000 lei, vor fi acordate de un juriu de specialitate. Vernisajul expoziţiei cu lucrările din concurs, decernarea premiilor şi un spectacol artistic vor avea loc în ziua de 28 martie 2008, concurenţii fiind anunţaţi din timp pentru a participa la eveniment.


II.Concursul de creaţie (proză scurtă satirico-umoristică, epigrame) este deschis tuturor creatorilor de gen care nu au depăşit vârsta de 101 ani în 2008.
1. În vederea participării la concurs fiecare concurent va trimite maxim 3 creaţii , între 3-5 pagini redactate la 2 rânduri (proză, parodii, scheciuri, scenete, pamflete, epigrame) însoţite şi de o scurtă notă autobiografică.
2. Ca tematică, de preferinţă, se vor aborda situaţii, momente, întâmplări din actualitatea imediată, însă nu exclusiv.
3. Lucrarile vor fi expediate pe adresa Casei de Cultură Deva, în plic format A5 având un motto care se va regăsi şi pe un alt plic, sigilat, în care se vor afla datele de identificare ale concurentului. Expedierea se va face până la data de 17 martie 2008 (data poştei) la adresa Casei de Cultură Deva, cu menţiunea “Concursul de umor Liviu Oros “- e-mail: casadeculturadeva@rdslink.ro.


III. Juriul concursului va acorda premiile, asigurate de organizatori, la care se adaugă şi alte premii oferite de reviste literare, ziare, sponsori etc.


IV. Cheltuielile de transport ale concurenţilor câştigători, ce vor fi anunţaţi la timpul potrivit, vor fi decontate de organizatori. De asemenea, organizatorii vor asigura masa şi cazarea premianţilor, juriului şi colaboratorilor, în zilele de 28-29 martie 2008. Informaţii suplimentare la telefon/fax: 0354 408907.

Sanda Bocaniciu4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor