Festivitatea de absolvire a eminescienilor juniori – ediția 2019

Festivitatea de absolvire a eminescienilor juniori – ediția 2019
Elevii celor două clase a VIII-a care au absolvit gimnaziul în cadrul Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea şi-au luat rămas bun, vineri, 7 mai, de la şcoală, în cadrul unei festivităţi organizată special pentru ei în sala de festivități a colegiului.

Pe acordurile imnului „Gaudeams igitur” și în aplauzele celor prezenți, absolvenții eminescieni „juniori” și-au luat astfel rămas-bun de la colegi, profesori și diriginți, într-un cadru festiv, plin de emoţie.

Festivitatea a fost deschisă cu discursul directorului adjunct al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea – prof. Nicu Cadar – care i-a felicitat pe absolvenți pentru rezultatele obținute și care le-a transmis să creadă cu tărie în idealurile pe care le nutresc.

Ceremonia a continuat cu strigarea catalogului pentru fiecare clasă şi premierea celor cu rezultate bune şi foarte bune la învăţătură.
Un moment plin de emoţie a fost şi desemnarea şefilor de promoţie – doi la număr de data aceasta, un lucru mai rar întâlnit – fiind vorba despre elevele Barcan Denisia și Șandor Denisa Maria, ambele provenind din clasa a VIII-a B.

Chiar dacă se bucură că se apropie de maturitate, absolvenţii gimnaziului eminescian îşi vor aminti cu nostalgie de clipele petrecute alături de colegi şi profesori.

La finalul festivităţii, conducerea colegiului le-a urat succes tuturor absolvenților la Evaluarea națională, precum și să aibă parte de o vacanţă frumoasă.

Daniel Topală0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !