Festivităţi la Grupul Şcolar „Horea” din Marghita

MARGHITA - Grupul Şcolar „Horea” din Marghita este astăzi în sărbătoare. Conducerea şcolii îi invită pe toţi cei apropiaţi acestei instituţii de învăţământ să participe la festivităţile prilejuite de inaugurarea unui nou corp de clădire al şcolii.

Potrivit informaţiilor furnizate de directorul şcolii, prof. Moise Ilieş, este vorba despre un imobil care va găzdui cinci laboratoare şi un centru de informare pentru profesori şi elevi. Realizată din fonduri guvernamentale, investiţia de la Marghita se cifrează la aproximativ 4 miliarde de lei, bani care includ dotările ultramoderne şi mobilierul nou cu care a fost utilată această clădire.
Cu această ocazie, conducerea Grupului Şcolar „Horea” a invitat la Marghita şi reprezentanţii unor şcoli cu acelaşi profil de învăţământ, agricol, din Bihor şi din judeţe învecinate, instituţii cu care unitatea de învăţământ bihoreană are excelente relaţii de colaborare.
Directorul Moise Ilieş este convins că, beneficiind de ultimele decizii ale MEC, care prevăd dotarea tuturor laboratoarelor cu aparatură în valoare de 250 de milioane de lei vechi, şcoala pe care o conduce va fi una dintre cele mai moderne din judeţ.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase