Feţe bisericeşti la deţinuţi

ORADEA – Grupul coral al Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii Oradea, coordonat de preotul Mihai Brie, a oferit ieri un recital de colinde în faţa cadrelor penitenciarului, inclusiv a preotului capelan Dan Lele şi a directorului Ilea Ioan.

Iar joi, episcopul Petroniu Sălăjeanu l-a delegat pe părintele diacon Fofiu Adrian să păstorească un program de colinde şi de poezii religioase pentru persoanele private de libertate din penitenciarul oădean. La finalul programului au fost împărţite 100 de pachete deţinuţilor care sunt nevizitaţi de aparţinători.
Tot joi, dar seara, pastorul Emil Bodog, de la Biserica Penticostală Oradea, a coordonat un program de colinde şi poezii religioase pentru 50 de deţinuţi care aparţin acestei confesiuni, împărţind celor prezenţi pachete de Crăciun.

Reamintim că şi marţi au colindat la penitenciar 22 de studenţi ortodocşi şi câţiva greco-catolici.
Pentru azi şi-a anunţat venirea la penitenciar preotul reformat Mihai Lugoji.

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase