Fii parte din noua generaţie de GROWzavi!

Fii parte din noua generaţie de GROWzavi!
Prima promoţie de GROWzavi a încheiat cu bine cea mai tare aventură a liceului! Au fost 4 ani în care tinerii participanţi au crescut cât alţii-n 10, şi-au dezvoltat spiritul de iniţiativă şi abilităţile de comunicare, iar acum sunt mai pregătiţi să facă faţă provocărilor vieţii.

În 2010, porneam la drum în 3 oraşe, cu 7 traineri internaţionali, 228 de elevi aplicanţi şi mult entuziasm. Astăzi, după 4 ani de GROW, tragem linie şi parcă nu ne vine să credem: s-au strâns 11.477 de elevi absolvenţi ai programului, 424 de traineri internaţionali, 38 de oraşe, 160 de coordonatori de proiect şi peste 1100 de voluntari (detalii, aici). Entuziasmul a crescut şi el proporţional. Însă ce ne bucură cel mai tare este că dincolo de aceste cifre am creat o comunitate de adolescenţi isteţi, mai încrezători în forţele proprii, care ştiu să-şi folosească mai bine calităţile.

Acum am dat startul unei noi ediţii GROW, dedicată liceenilor din clasele a 9-a şi a 10-al! Este ediţia cu numărul 13 şi ştim sigur că va fi una cu noroc. Nici n-ar putea să fie altfel, având în vedere că începe şi o nouă promoţie de 4 ani.

În caz că nu ştiai, GROW este un proiect pe termen lung, la care poţi participa în fiecare an de liceu, din clasa a 9-a şi până în a 12-a. Nu, nu înveţi aceleaşi lucruri, căci curriculum-ul se schimbă în fiecare an, fiind adaptat nevoilor tale, după modelul Practice, Learn, Step Up!

Sunt şi câteva lucruri care rămân la fel. În fiecare an, GROW înseamnă:
● ateliere distractive
● prieteni noi
● interacţiune directă cu tineri veniţi de pe tot globul
● ieşiri în gaşcă
● activităţi outdoor
● o călătorie în jurul lumii, fără să pleci din oraşul tău

GROW este despre bucuria de a te descoperi şi a-ţi dezvolta punctele forte, într-o atmosferă prietenoasă de interculturalitate. Pentru că trăim într-o lume cu graniţele larg deschise, atelierele GROW se desfăşoară în engleză, aşa că poţi să-ţi exersezi ablităţile de comunicare în această limbă prin dialog direct cu tineri veniţi de pe tot globul.

I-am întrebat pe cei care au participat la mai multe ediţii cum li s-a părut experienţa GROW. Ne-au spus zâmbind că îşi amintesc cum, în urmă cu 4 ani, păşeau cu timiditate la primele ateliere, unde au descoperit o nouă lume a şi au spus “da” invitaţiei de a fi GROWzavi. Acum comunică mai bine cu cei din jur, îşi fac mai uşor prieteni, iar a vorbi în public nu li se mai pare sfârşitul lumii, ba dimpotrivă, o ocazie bună de a-i inspira pe alţii.

În aceşti 4 ani, am strâns albume pline cu amintiri frumoase, emoţii ce nu pot fi exprimate în cuvinte şi fotografii de pus în ramă şi privit cu nostalgie. Acum suntem în căutarea unei alte echipe de adolescenţi dornici să se dezvolte.

Dacă eşti în clasa a 9-a sau a 10-a, înscrie-te la GROW şi fă parte din noua generaţie de GROWzavi! Aplică aici: www.growedu.ro/apply

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !