Filimon arata spre caminele studentesti

6Comentarii
Filimon arata spre caminele studentesti
Potrivit directorului de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, consumul mare de apă se justifică în bună măsură.

L-am interpelat pe directorului CT Mihai Viteazul, Ruben Filimon, cu privire la consumul mare de apa din şcoala pe care o conduce, denunţat de către directorul AIO, Cristian Beltechi. Filimon a respins bănuielile că ar fi ceva necurat la mijloc. „Şcoala pe care o conduc are 2.000 de elevi iar la liceele tehnice şcoala durează cu trei-patru săptămâni mai mult. Noi până pe 8 iulie am avut şcoală în paralel cu Bacalaureatul.

Şi în internate am avut elevi. Acesta e consumul arătat de contorul general, dar se scad cheltuielile pe care Universitatea Oradea o are cu căminele sale. Un cămin şi jumătate aparţine Colegiului iar unul şi jumătate a administrat de către Universitate, care a avut ocupate căminele toată vara”, ne-a declarat Filimon, adăugând că a aflat de la Primărie de consumul foarte mare înregistrat la CT Mihai Viteazul (peste 3.000 mc – n.r.).

O ia razna contorul?!

„Am vorbit şi cu doamna de la Primărie care se ocupă şi i-am cerut să vină, să verifice toate traseele noastre, pentru a vedea că nu avem pierderi”, spune Filimon. „Cred că o ia razna şi contorul, însă când se citeşte consumul pe noi nu ne anunţă nimeni”, se apără directorul.

Ruben Filimon salută decizia Executivului municipal de a externaliza problema gospodăririi sumelor pentru apă, curent şi căldură. „Ar fi foarte bine să ni le dea nouă, însă nu pe şcoală, ci raportat la numărul de elevi pe care-l are şcoala. Pentru că una e să ai 800 de elevi şi alta e să ai 2.000 de elevi, la care se adaugă alţii 160 din internat, unde se consumă în mod evident mai mult. Noi aşteptăm să ne dea nouă aceste cheltuieli şi să citim şi noi contoarele, împreună cu ei”, mai spune Filimon.

C.C.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor