Filip dă o perioadă de graţie…

Filip dă o perioadă de graţie…
ORADEA – Liderul democraţilor bihoreni, Petru Filip, şi-a dezvăluit joi spiritul pascal, arătându-se milos cu adversarii săi politici. Din punctul său de vedere, noului Guvern îi este necesară o perioadă de graţie de două-trei luni, înainte de a lansa acuzaţii.

Această perioadă este menită acomodării cu noile atribuţii. „Nu sunt de acord cu persoane care pun direct eticheta de incompetitiv pe acest Guvern sau pe oricare altul. Sunt de părere că aceşti oameni au totuşi dreptul să dovedească de ce sunt capabili înainte să îi acuzăm. Suntem în primul an după Aderare şi lucrurile trebuie să înceapă să meargă.

Dup-aia, sigur, poţi să te şi porcăieşti”, crede liderul democraţilor bihoreni. În privinţa poziţiei în care se află directorii instituţiilor deconcentrate susţinuţi de PD în Bihor, Filip afirmă că nu ştie care va fi strategia noului Guvern monocolor, dar că speră că acesta nu va opta pentru schimbări majore, care nu ar avantaja pe nimeni în acest moment.

„Situaţiile sunt diferite de la judeţ la judeţ şi de la minister la minister, un exemplu fiind Clujul, unde Boc a declarat că va continua colaborarea de până acum cu PNL, aceştia candidând pe liste comune” a declarat Filip. Liderul democrat speră că nici în Bihor nu vor fi mişcări spectaculoase, cel puţin în perioada următoare, deoarece, crede el, acestea nu ar crea decât haos.

Filip consideră că acelaşi lucru se poate spune şi despre proiectele ce vizează municipalitatea, cum ar fi cel al reparării şcolilor şi al şoselelor de centură, ce se vor fi continuate şi de către proaspătul guvern PNL-UDMR, acestea fiind de fapt proiecte aflate pe lista de promisiuni a defunctei Alianţe DA.

Sergiu Briceag0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase