Filip şi PD, „mitraliaţi” de PSD

3Comentarii
Filip şi PD, „mitraliaţi” de PSD
ORADEA – Deputatul PSD Claudiu Pop a condamnat ieri atitudinea europarlamentarilor PD, membri în grupul Popularilor Europeni (PPE).

„Cum vor putea reprezenta ei România făcând parte dintr-un grup parlamentar care în 2006 s-a opus Aderării României la UE iar acum a votat împotriva intereselor naţionale ale României?!”, a spus Pop, vizavi de adoptarea, la iniţiativa socialiştilor europeni, a Rezoluţiei Parlamentului European cu privire la libera circulaţie a cetăţenilor comunitari în interiorul UE, ce s-a vrut un răspuns la măsurile restrictive adoptate de Guvernul italian.

„În acest moment avem o lege a votului uninominal pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea în Parlament. Bună sau rea, doar timpul ne-o va dovedi. Însă în momentul asumării răspunderii în Parlament parlamentarii PD au avut aceeaşi atitudine pe care au avut-o şi în momentul în care la Bruxelles s-au discutat problema expulzării românilor din Italia: au tăcut!”, a sunat rechizitoriul deputatului PSD la adresa adversarilor săi politici. De altfel, Pop a catalogat acţiunea „Referendumul” ca „un deplorabil exerciţiu de imagine şi orgoliu pentru Traian Băsescu”. „Neasumarea eşecului referendumului din 25 noiembrie, printr-o eventuală prezenţă mică la vot, şi aici îl citez: «nu este eşecul meu», precum şi contestarea la Curtea Consitituţională a legii votului uninominal acum sunt dovezi ale faptului că sub această mascaradă pe care o promovează se ascunde de fapt dorinţa maladivă a preşedintelui de a controla totul”, a conchis parlamentarul bihorean.

„Ducă-se învârtindu-se!”

„Sunt extrem de contrariat”, a spus ieri Mihai Bar, preşedintele PSD Bihor. Însă, şeful pesediştilor din Bihor a transmis în fapt un mesaj ce denota confuzia. Practic, Bar nu ştie la ce să se aştepte duminică: „Putem realiza 30%, dar la fel de bine şi 25% sau 20%”. Acelaşi Bar s-a întrebat de unde are PD fonduri pentru campania electorală bine ticsită, pe care o desfăşoare.

Sigur, nu a uitat să-l taxeze pe Petru Filip. „Duminică se va întâmpla cel mai mare bine care i se putea face acestui oraş: vom scăpa de Filip. A fost o mare greşeală a mea atunci când l-am promovat, în anii ’90. După părerea mea, orice alt primar care va veni în loc, inclusiv de la PD, va face mai multe decât Petru Filip”, a spus Bar, care a ţinut apoi să-i asigure pe pensionari că nu li se vor tăia tichetele gratuite de călători şi de intrare la ştrand. În final, Bar i-a transmis ceva lui Filip: „Ducă-se învârtindu-se!”

Calin Corpas3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor