Final de an școlar la Colegiul Național ”Avram Iancu” Ştei

Final de an şcolar FOTO: P.H.
Final de an şcolar FOTO: P.H.
Mai mult decât oricând natura ni se dezvăluie în toată splendoarea ei. E iunie, luna soarelui generos, care învăluie totul într-o lumină miraculoasă.

Cireșar, prima lună a verii aduce cu sine o priveliște unică.Sus, belșug de fructe purpurii, jos, fiecare petic de pământ te încântă cu miresmele florilor viu colorate.Iar peste toate, cântecul păsărilor, hrănindu-și puii, respiră multă vitalitate, bucurie și strălucire.Imaginea verii cu natura atât de generoasă îl încântă și pe om.

Cine-ar putea uita locurile de joacă ale copilăriei ori prima zi de școală?Cu toții le purtăm în suflet!Timpul leagă prietenii fără să se gândească la urmări. Lăsăm în urmă un an școlar cu bucurii și regrete, cu împliniri și eșecuri.Cu emoție și bucurie, elevii CN ”Avram Iancu” au participat la un astfel de eveniment joi, 18 iunie 2015. Este salutară prezența d-lui primar al orașului Ștei, Iulian Balaj, a d-lui viceprimar, Marius Cioară, a d-lui director, Cristian Andru, a d-lui director-adjunct, Emanuel Coroiu, a d-lui consilier educativ, Viorel Lucaciu, ca și a d-lor profesori, elevi și părinți.Într-o atmosferă solemnă au fost intonate imnul de stat al României și cel al Colegiului Național, iar pe acest fond, d-l director anunțând ultimul sunet de clopoțel. Domnul primar apreciază activitatea Colegiului în acest an școlar și aduce mulțumiri conducerii școlii,tuturor profesorilor,precum și personalului administrativ, pentru implicarea și dăruirea în educarea și formarea elevilor, pentru desfășurarea celor mai diverse activități instructive, educative, sociale. Domnul director anunță festivitatea de premiere, constând în diplome și cărți celor mai harnici și merituoși elevi. Este de apreciat contribuția Primăriei și Consiliului Local Ștei, care a înmânat diplome și bani elevilor participanți la concursurile și olimpiadele școlare. Un moment aparte, de mare încărcătură emoțională, acum la final de an, a fost înmânarea diplomei de excelență d-lui profesor de educație fizică și sport, Vasile Hârcă, om de formație profesională excelentă, un foarte bun coleg, dedicat pregătirii și formării elevilor în materie de sport,cu ocazia pensionării. Fie ca o astfel de zi să ne dea puterea să privim cu seninătate, bucurie și energie spre anii care vin.

Profesor Petronela Heredea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !