Final de proiect la AJOFM

Final de proiect la AJOFM
În perioada iulie 2009 – octombrie 2010, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor în parteneriat cu AJOFM Giurgiu şi AJOFM Harghita au derulat proiectul Asigurarea managementului calităţii serviciului public de ocupare a fortei de munca la standardele europene CALISPO.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 846.816 de lei, din care 592.239 de lei nerambursabili.

„Implementarea sistemului de management al calităţii la nivelul celor trei agenţii a fost impusă şi motivată de necesitatea dezvoltării capacităţii interne şi instituţionale de a dezvolta servicii în domeniul adaptabilităţii forţei de muncă, a incluziunii sociale şi a egalităţii de şanse la standarde de calitate competitive precum şi pentru creşterea încrederii beneficiarilor serviciilor faţă de serviciile publice de ocupare din cele trei judeţe implicate în acest proiect”, a precizat Dorel Drăghici, managerul proiectului.

Specificitatea acestui proiect a constituit-o parteneriatul multiregional, o modalitate care a facilitat un larg schimb de idei, opinii şi experienţe între membrii grupului ţintă şi a permis adoptarea unor instrumente şi tehnici de lucru standardizate la nivelul celor trei agenţii partenere. Conferinţa finală va avea loc vineri de la ora 12:00, la hotel Continental Forum din Oradea.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !