Final de Toamnă orădeană

Final de Toamnă orădeană
Dupa obiceiul local, trei zile de petreceri vor încheia luna dedicata sarbatorilor orasului. Sfârsitul de saptamâna va aduce si ultimele manifestari ale celei de a XIV-a editii a Toamnei oradene.

Potrivit dictonului latin „finis coronat opus”, trei zile de petrecere vor marca încheierea uneia dintre cele mai lungi si mai bogate Toamne oradene.
Sub genericul Festivalul Vinului, în parcarea Lotus Plaza, vineri, sâmbata si duminica se vor desfasura înca o serie de actiuni dedicate oradenilor. Pe lânga degustarile de vinuri, toate sosite direct de la Cramele Recas, firma care este si unic partener al acestei sarbatori, nu vor lipsi nici celelalte ingrediente ale distractiei totale. Folclor si dance


Prima zi a festivalului va fi deschisa la ora 17:00, printr-un spectacol folcloric sustinut de Ansamblul Bihorul, alaturi de solistii Corina Satmari si Mircea Schiop si de invitata Mariana Anghel.


Seara, când simturile gustative si olfactive se vor fi familiarizat cu produsele cramelor Recas, prezente cu 14 puncte de vânzare si cu cinci sortimente din productia de vinuri, pe scena vor urca cei de la Blue Eyes Project si Oldies But Goldies. De la ora 22:00, conducerea o vor prelua celelalte formatii invitate de organizatori: Sweet Kiss, Vank si Trident. Formatia Desperado îsi anunta prezenta la Oradea sâmbata, de la ora 21:30. Dupa ei, pe scena vor urca Uni-K si 3 Sud Est.


Duminica, oradenii îsi vor lua ramas bun de la marea sarbatoare a Toamnei oradene. Ziua de final va fi la fel de încarcata de recitaluri. Ansamblul Bihorul, Lupu si Cornelia Rednic ne vor aduce putin din bogatia folclorului autentic. De la ora 19:00 vin concertele celor de la Meda Music, Florin Boldis Band si Miraj. Membrii formatiei HI-Q vor încheia sirul concertelor. Focurile de artificii vor trasa linia de final a Toamnei oradene.

Laura Voicu