Final surprinzător la Judeţean

Final surprinzător la Judeţean
ORADEA – Dacă susţinerea examenelor le-a provocat emoţii candidaţilor pentru funcţia de manager de spitale, aşteptarea ultimei note din concurs a fost una foarte tensionată şi care a ridicat zeci de semne de întrebare. Rezultate

Acest lucru s-a petrecut în special acolo unde a existat concurenţă pe post. Cea mai mediatizată bătălie a fost cea pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Clinic Judeţean Oradea. Încă înainte de debutul examenelor, retragerea dr.Tiberiu Bondar din competiţie a agitat puţin apele, dar lupta strânsă dintre ceilalţi doi concurenţi a pus într-o oarecare umbră acest fapt. Dacă după primele două probe atât ec.

Emil Popovici-Muţ cât şi ec. Marcel Maghiar erau la egalitate, amândoi obţinând aceleaşi note dar la probe diferite, interviul de selecţie avea să pună pecetea finală. Ec. Popovici l-a devansat pe ec. Maghiar doar cu puţin mai mult de o zecime (0,13), obţinând media finală 8,07 faţă de 7,94 cât a luat contracandidatul său.

„Am muncit mult şi am fost optimist până la capăt. Am mers cu fruntea sus la interviu, deşi la cea de-a doua probă luasem un punctaj mic”, ne-a declarat sâmbătă ec. Popovici, imediat după afişarea rezultatelor.

 

 

 

Rezultate bune

Dr. Gheorghe Carp, care a candidat pentru funcţia de manager al Spitalului Clinic de Copii „Dr. Curteanu Gavril” din Oradea a obţinut media 9,10, fiind cea de-a treia medie din nord-vestul ţării.

„Sunt mulţumit de ceea ce am făcut. În perioada următoare voi continua cu proiectele pe care le-am început în faza de interimat. Vom termina cu amenajările secţiilor unde vor fi mutate cele de la Spitalul Clinic Judeţean, vom amenaja farmacia şi laboratorul”, ne-a mărturisit dr. Carp care nu a dorit să comenteze victoria tânărului manager Popovici.

„Până la urmă este important ca întreg sistemul să funcţioneze aşa cum trebuie”, a declarat tranşant dr. Carp. La Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Oradea a învins în cele din urmă ec. Dacian Foncea cu media 8,57, în faţa contracandidatei sale dr. Crişan Marilena  care a luat 8,23. La Spitalul Clinic de Recuperări Medicale din Baile Felix, dintre cei trei candidaţi a învins jr. Laszlo Ritli cu media 8,88. Dr. Sonia Drăghici de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Oradea a obţinut media 8,92, dr. Gheorghe Oros de la Spitalul de Neurologie şi Psihiatrie Oradea media 8,26 iar dr. Liana Antal de la Spitalul Clinic de Ostetrică şi Ginecologie Oradea a acumulat în final media 8,86.

Viorica Borz

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase