Finala „Undiţarului ecologist”

Finala „Undiţarului ecologist”
A VI-a ediţie a „Undiţarului Ecologist Junior” s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a orădeanului Jancso Janos care a reuşit pe parcursul unicei manşe de trei ore să prindă nu mai puţin de 318 de peşti, toţi soreţi-biban soare.

Pe locul doi şi trei, deci ceilalţi câştigători ai taberei de pescuit din Ungaria au fost Messer Zsolt cu 204 capturi şi Kiss Zsolt cu 184. Locurile patru şi cinci au fost ocupate de Nagy Cristian Andrei – la numai şase peşti de locaul care îi asigura calificarea în tabăra de pescuti din Ungaria – şi Rareş Luncan cu 112 peşti.

De remarcat că Rareş a fost singurul care a capturat caraşi, patru bucăţi de peste 100 grame. Ultimii doi au primit nadă şi câte o rola de fir, ca premiu de încurajare de la Magazinul La Syrene, de pe bulevardul Dacia.

Aceasta ediţie a fost chiar ecologică, spre bucuria organizatorilor- APS AQUA CRISIUS Oradea şi ECOTOP Oradea, prin igienizarea realizată înaintea concursului din oraş şi prin „relocarea” a aproape o mie de bucăţi de biban soare din acumularea Şauaieu.

Cristian Horgos

  • Preliminariile „Undiţarului ecologist” şi Cupa „1 Iunie”, în Oradea  • 0Comentarii

    Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

    inca 1000 caractere ramase

    Citiți principiile noastre de moderare aici !