Finalistă la Gala voluntarilor

Finalistă la Gala voluntarilor
Cu ajutorul votului bihorenilor, Ioana poate deveni voluntarul anului. Până acum e cel mai votat finalist.

Domnica Ioana Dzitac a realizat în acest an nu mai puţin de 270 de ore de voluntariat.

Printre activitățile în care Ioana s-a implicat în programul Engleza pentru Viață (program de predare a limbii engleze de către voluntari inn centre sociale) se numără: inființarea Centrului Județean de Voluntariat Bihor la începutul anului 2014, centru ce pare îl coordonează alături de d-na lector dr. Andrada Marinau; predarea limbii engleze prin joc a 200 de copii din centrele sociale ale județului Bihor; recrutarea de voluntari elevi și studenți; mediatizarea proiectului; realizarea de materiale didactice în format bilingv; organizarea de Ziua Educației Nonformale, activitatea “Ce înseamnă a fi voluntar”. Ioana este un voluntar implicat și responsabil care s-a integrat foarte ușor în echipa organizației. Ioana este un bun comunicator, este mereu veselă și activă, este dornică să învețe și mai ales, să se implice în activități noi, indiferent de complexitatea acestora. Ioana comunică la fel de bine cu voluntarii, dar și cu autoritățile locale și a reușit să coordoneze un proiect matur în Bihor, alături de dna prof. Andrada Marinau.
Aproape de inima proiectului

Ioana își dedică timpul ei liber și altor proiecte de voluntariat și este un model pentru copiii de vârsta ei.Ioana poate fi votată la http://www.galavoluntarilor.ro/finalist/domnica-ioana-dzitac-438. “În calitate de coordonator național al proiectului Engleza pentru Viata, am avut bucuria de a colabora cu Ioana pe parcursul a două module de voluntariat. Deși, departe de București, Ioana reușește să coordoneze voluntarii din Bihor, la fel de bine cum o fac coordonatoarele de voluntari de aici, deși ele vin la sediul Asociației săptămânal, iar cu Ioana țin legătura prin telefon și email. Chiar și la distanță, Ioana e la fel de aproape de inima proiectului ca noi, cei din Asociație care am fondat proiectul, l-am crescut și dus mai departe” , a declarat Oana Pîrvan, Coordonator național Engleză pentru Viață, Asociația Shakespeare School pentru Educație.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !