Finalul «Lunii Senectuţii»

Finalul «Lunii Senectuţii»
Centrul Social Multifunctional pentru Persoane Vârstnice din Iosia a gazduit vinerea trecuta ultima activitate organizata de catre Liceul Pedagogic, în cadrul „Lunii Senectutii”.

Aceasta actiune a cuprins un program artistic compus din dans sportiv, unde au evoluat Stefan Corb si Denisa Pintea, din clasa a II-a E, dans modern, scenete si cântece folk acompaniate la chitara.

 

În luna octombrie, elevii au realizat desene, scrisori, poezii si afise, având în centru imaginea bunicilor. Cei mai talentati au fost premiati la final cu diplome si mici cadouri.

 

Gheorghita Radiana, consilier ASCO, a afirmat ca activitatile care au avut loc pe tot parcursul lunii au implicat diferite organizatii si institutii, printre care Liceul Pedagogic, Liceul Aurel Lazar, Directia Sanatatii Publice, Asociatia Protectiei Mediului, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, Uniunea Judeteana a Pensionarilor, Fundatia Ruhama si Inspectoratul Scolar.

Ca organizator al acestor activitati, centrul de voluntariat este recunoscut ca initiator a unui numar mare de activitati de socializare a copiilor, în special, participând si în cadrul manifestarilor Toamnei Oradene. Cei interesati pot gasi informatii si un formular de înscriere la adresa de internet a ASCO Oradea: www.asco-oradea.ro.

Denise Strete

Taguri: