Finantarea culturii, dezbatuta la Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti

De S.P.D.
La Timisoara se va desfăşura dezbaterea-prezentare cu tema “Finanţarea culturii în noua perspectivă financiară 2014-2020”
La Timisoara se va desfăşura dezbaterea-prezentare cu tema “Finanţarea culturii în noua perspectivă financiară 2014-2020”
Miercuri, 7 noiembrie 2012, ora 14,00, la Timisoara se va desfăşura dezbaterea-prezentare cu tema “Finanţarea culturii în noua perspectivă financiară 2014-2020”.

Întâlnirea va fi găzduită de Muzeul Banatului – Bastionul Thereza, str.Popa Şapcă nr.4. Acţiunea are loc în cadrul proiectului “Finanţarea culturii în noua perspectivă financiară”, iniţiat de Asociaţia Operatorilor Culturali din România (AOCR), asociaţie care reuneşte artişti, organizaţii neguvernamentale, manageri culturali, experți din diverse domenii.

„Proiectul este implementat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile. Proiectul, lansat în septembrie 2012 este realizat în parteneriat cu Universitatea Naţională de Arte Bucureşti (UNAB), Institutul Intercultural din Timişoara şi Institutul de Cercetări Europene din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Dezbaterea organizată la Timișoara, București și Cluj Napoca este însoţită de un proces de colectare a nevoilor de finanțare ale operatorilor culturali, prin intermediul unui Chestionar on – line, disponibil pe site-ul www.operatoriculturali.ro. Îi încurajăm pe toţi cei care activează în domeniul culturii să completeze acest chestionar pentru a contribui la clarificarea unui set de nevoi ale operatorilor culturali din România. Răspunsurile furnizate prin intermediul chestionarelor vor fi analizate și integrate în Studiul privind nevoile de finanțare a operatorilor culturali, în perspectiva 2014-2020, care va fi lansat în cadrul unei conferințe organizată în București, în februarie 2013”, precizează dr. Corina Răceanu, IIT.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !