Finanţări pentru participarea la târguri externe

De Dan Birta
Finanţări pentru participarea la târguri externe
Firmele pot primi 25.000 de lei pentru participarea la târguri internaţionale şi 10.000 de lei pentru participarea la misiuni economice.

Luni, 17 septembrie 2018, a demarat sesiune de înscriere în cadrul Programului de Internaţionalizare al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ si Antreprenoriat. Programul are un buget total de 7.800.000 de lei, numărul estimat de firme beneficiare fiind 5.000.

Prin acest program se finanţează cu 25.000 de lei participarea la târguri și expoziţii cu caracter internaţional organizate în statele membre ale Uniunii Europene și în țările terțe, cu stand de prezentare a produselor sau serviciilor şi cu 10.000 de lei participare la misiuni economice internaționale. Este important faptul că operatorii economici nu sunt limitaţi la o singură participare pe sesiunea de aplicare şi pe tip de activitate.

Grilă de evaluare

Conținutul fiecărei cereri va fi evaluat și se vor acorda punctaje în raport cu anumite criterii și subcriterii calitative. Astfel, va fi punctaă cu 1 punct participarea la târg sau expoziţie şi cu 0 puncte participarea la misiune economică. De asemenea, va primi 1 punct participarea la un eveniment extra- UE. Tot cu un punct dacă târgul sau misiunea economică este în Asia sau Africa. Ca sectoare economice, se va acorda 1 punct pentru participarea la un târg sau expoziţie din sectoarele: Tehnologia informaţiei, Sectorul alimentar, Fabricarea mobilei, Industria textilă, Cercetare, inovare ştiinţifică şi medicală. Firmele care deţin un brand propriu vor pimi 1 punct în plus.La fel şi deţinerea unui website într-o limbă de circulaţie internaţională.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este data de 25 septembrie 2018, ora 10:00. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la adresa: www.aippimm.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !