Finanţări pentru protecţia mediului

Finanţări pentru protecţia mediului
DEVA – O nouă schemă de finanţare pentru Regiunea Vest, din care face parte şi judeţul Hunedoara, are în vedere acordarea de finanţare PHARE pe domeniul de protecţie a mediului.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara precizează, în acest sens, că „principalele categorii de activităţi de investiţie care pot primi finanţare sunt cuprinse în sectoarele de gestionare a deşeurilor şi de gestionare a apelor şi apelor uzate iar suma disponibilă fiecărei regiuni din ţară este de 4.575 milioane de euro”. Sumele minime şi maxime ale finanţării nerambursabile , aferente proiectelor individuale ce pot fi finanţate în cadrul programului sunt cuprinse între 100.000 şi 1.000.000 de euro. Contribuţia proprie a beneficiarului trebuie să fie de cel puţin 10% din bugetul proiectului. Solicitanţii eligibili sunt: – autorităţi publice locale sau asociaţii legal constituite din localităţi rurale sau urbane, cu responsabilităţi în domeniile „Gestionare de deşeuri” şi „Gospodărirea apelor şi apelor uzate”, reprezentând localităţi cu până la 50.000 de locuitori. Aplicaţiile pot fi depuse până în data de 25 aprilie 2008, ora 16.00. Pentru informaţii suplimentare se poate consulta site-ul www.mdlpl.ro.


Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !