Finanţele cer plata impozitului pe profit

Finanţele cer plata impozitului pe profit
DEVA – Noi reglemetări ce trebuie cunoscute de contribuabilii care au obligaţia de a plăti impozitul pe profit trimestrial, trebuie cunoscute de toţi hunedorenii.

Prin urmare Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Hunedoara precizează, referitor la declararea şi plata impozitului pe profit pentru anul 2007, că impozitul se plăteşte obligatoriu până la data de 25 inclusiv a primei luni următoare trimestrului pentru care se calculează impozitul. De asemenea, contribuabilii care efectuează plăţi trimestriale vor completa pentru impozitul pe profit pe trimestrul al IV-lea 2007 „Declaraţia privind obligaţiile de plată la bugetul general consolidat”, formularul 100, şi vor plăti, până la 25 ianuarie 2007, o sumă egală cu impozitul calculat şi evidenţiat pentru trimestrul al III-lea 2007.

 

Depunerea „Declaraţiei privind impozitul pe profit” şi plata finală a impozitului pe profit pentru anul fiscal 2007 se vor face până la data stabilită ca termen limită pentru depunerea declaraţiei – 15 aprilie 2008. Contribuabilii care definitivează până la 15 februarie 2008 închiderea exerciţiului financiar 2007 vor depune „Declaraţia anuală de impozit pe profit”, cod 101, şi vor plăti impozitul pe profit aferent anului 2007 până la 15 februarie 2008. Această categorie de contribuabili nu vor completa impozitul pe profit aferent trimestrului al IV-lea 2007 în „Declaraţia privind obligaţiile de plată la bugetul general consolidat”, formularul 100, pe care-l vor depune până la 25 ianuarie.

 

Organizaţiile nonprofit au obligaţia de a plăti impozitul pe profit anual şi de a depune „Declaraţia anuală de impozit pe profit”, cod 101, până la 15 februarie 2008. Contribuabilii care obţin venituri majoritare din cultura cerealelor şi plantelor tehnice, pomicultură şi viticultură au obligaţia de a plăti impozitul pe profit anual şi de a depune „Declaraţia anuală de impozit pe profit”, cod 101, până la 15 februarie 2008.

Sanda Bocaniciu

0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !