Finanţele, pe final de an

ORADEA – Norma metodologică a Ministerului Finanţelor referitoare la execuţia bugetară pe 2006 stabileşte şi programul de lucru cu publicul pentru încasare şi preluare, operare declaraţii de impozite şi taxe locale, în perioada 29 decembrie – 8 ianuarie 2007.

Astfel, în 29 decembrie nu se efectuează încasări în numerar de la populaţie. Plata în 48 de ore a amenzilor de circulaţie se va realiza prin chitanţă manuală la camerele 3 şi 11 ale Primăriei, iar în perioada 3 –5 ianuarie, la camera 14 de la parterul Primăriei se vor încasa taxe fără debit, adică taxe de timbru, taxe pentru emiterea certificatelor fiscale, a avizelor şi autorizaţiilor de orice fel, precum şi amenzi de circulaţie plătite în 48 de ore.
În perioada 29 decembrie – 5 ianuarie, declaraţiile fiscale vor fi preluate la camera 23 de la parterul Primăriei, dar vor fi prelucrate doar în 8 ianuarie. Vizarea fişelor de înmatriculare se va realiza sub rezerva depunerii declaraţiilor pentru stabilirea taxei auto, însoţită de documentele primare aferente, se arată în comunicatul remis de Direcţia Economică din Primărie şi semnat de directorul adjunct Tănase Miculescu.
Din 8 ianuarie, încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel datorate bugetului local se va relua prin personalul de la camera 14, parterul Primăriei Oradea, prin unităţile Direcţiei de Poştă, precum şi prin unităţile CEC.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase