Finanţiştii au „trişat” la Cupa Fair-Play

Finanţiştii au „trişat” la Cupa Fair-Play
ORADEA - Finala cupei bugetarilor la minifotbal a stârnit mai multe ambiţii decât se credea, finanţiştii pierzând trofeul după ce poliţiştii i-au „depistat” că au folosit „stranieri”.

Alături de echipele organizatorilor, FC Bihor şi Primăria Oradea, au mai răspuns invitaţiei Consiliul Judeţean şi Presa. Meciurile s-au jucat sâmbătă şi duminică la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”.
„Este un lucru îmbucurător că cineva se gândeşte să organizeze astfel de turnee. Bugetarii nu au timp să participe în cursul săptămânii la astfel de activităţi. Sper să fie un turneu în care să iasă în evidenţă bunele relaţii dintre instituţii. Echipa noastră este formată din băieţi de la diferite formaţiuni, inclusiv un băiat de la Postul de Poliţie Paleu. În această formulă jucăm pentru prima data”, spunea la deschidere comisarul-şef Liviu Popa, şeful IPJ Bihor şi unul dintre componenţii echipei Poliţiei de ieri.

Poliţia a „bătut” Presa
Unul dintre meciurile jucate cu multă dăruire şi ambiţie a fost şi cel disputat între reprezentanţii presei şi cei ai poliţiei. Presărat pe alocuri cu contacte mai dure, meciul a fost unul echilibrat, însă colegii noştri de breaslă au fost nevoiţi să scoată de mai multe ori mingea din plasă decât poliţiştii.
„Echipa poliţiei este mai omogenă, participă la mai multe competiţii. Presa se adună din Paşti în Crăciun şi nu se regăseşte pe teren. E mai greu cu mingea decât cu pixul”, a comentat după meciul împotriva poliţiştilor Mihai Zamfir de la Crişana.
„Meciul a fost frumos. S-a jucat cu dăruire multă. Presa a jucat cu mai multă ambiţie decât noi. Ar fi bine ca toţi jucătorii când intră pe teren să citească afişul de sub tabela de marcaj: «Poliţia de Proximitate vă invită la fair-play»”, anticipa, după acelaşi meci, comisarul-şef Ovidiu Popescu.

Finanţişti în ofsaid
Dacă sâmbătă meciurile au fost abordate cu mai multă relaxare, duminică atmosfera a fost ceva mai tensionată şi s-a lăsat chiar şi cu jucători eliminaţi. Clasamentul final s-a stabilit în urma unei contestaţii survenite după meciul dintre poliţişti şi finanţişti. Rezultatul din teren, 4-1, în favoarea finanţiştilor a fost modificat după ce poliţiştii au depus o contestaţie privind folosirea de către finanţişti a unor jucători care nu sunt angajaţi la Finanţe. Contestaţia a fost acceptată de organizatori, astfel că Poliţia a câştigat la „masa verde”, cu scorul de 3-0.
Ordinea finală a fost următoarea: 1. Poliţia (13 puncte), 2. Finanţele (10 p), 3. FC Bihor (10 p), 4. Primăria (7 p), 5. Presa (3 p), 6. Consiliul Judeţean (0 p). Cel mai bun portar a fost declarat colegul nostru Adrian Ciucuriţă, golgeterul competiţiei a fost Roger (Finanţe), iar cel mai bun jucător Cristi Cmeciu (Consiliul Judeţean).

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase