Firmă de exercițiu premiată la concursurile naționale

Firmă de exercițiu premiată la concursurile naționale
Elevii Colegiului Economic „Partenie Cosma” Oradea au cucerit cinci premii de la concursurile Firmelor de Exercițiu de la București și Baia Mare.

Firma de exercițiu înfiinţată în acest an şcolar 2016-2017, de elevii clasei a XI-a I de la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, se ocupă cu comercializarea produselor culinare tradiţionale româneşti şi comerţ on-line.

F.E. MUZEUL CULINAR S.R.L. a fost coordonată de dna. Prof.ec. IORGA GEORGETA care a însoţit şi elevii la aceste concursuri.

„În firma de exerciţiu elevii învaţă să inițieze o afacere, să facă tranzacţii, să negocieze, să realizeze materiale publicitare şi oferte, să ţină evidenţa contabilă a activităţii. Elevii simulează activităţile unei firme reale, dobândind competenţe în toate activităţile şi departamentele unei firme. Târgurile firmelor de exerciţiu au rolul de a crea şi dezvolta abilităţi antreprenoriale şi manageriale în rândul elevilor care studiază în licee cu profil Servicii”, precizează prof.ec. Iorga Georgeta.

Cinci premii în trei săptămâni

Premiul I la secţiunea ,, Cel mai bun stand’’, Menţiune la secţiunea ,,Cel mai bun negociator’’, Menţiune la secţiunea ,, Cel mai bun slogan’’.

Acestea sunt rezultatele obţinute la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu de la Bucureşti de F.E. ,,MUZEUL CULINAR’’ S.R.L. ORADEA, a clasei aXIa I (specializare administraţie), coordonator fiind dna.profesor economist IORGA GEORGETA FLORINA.

Elevii de la Economic nu s-au întors cu mâna goală nici de la Târgul firmelor de exerciţiu „Rivulus Dominarum Tineret” din Baia Mare. Elevii clasei a XI -a I au obținut premiul III la secțiunea stand și mențiune la secțiunea mascotă.

Următorul obiectiv al echipei de la clasa a XI-a I este să câştige cât mai multe premii la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu din străinătate.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !