Firma fratilor Micula , executata silit

1Comentariu
Firma fratilor Micula , executata silit
Informaţia apare pe siteul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală care a dat publicităţii datornicii.

La finele primului semestru, primii zece cei mai mari datornici la bugetul de stat cumulau 6,13 miliarde de lei (1,37 miliarde de euro), cu peste 50% mai mult decât în urmă cu un an. Adică aproximativ jumătate din banii de care Ministerul Finanţelor a anunţat că se va împrumuta.

Acest clasament al datornicilor a fost publicat ca urmare a faptului că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală este obligată să publice lista cu contribuabilii care au restanţe la bugetul general consolidat al statului la 30 iunie 2012 în baza Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.

Publicarea restanţierilor este menită să descurajeze acumularea de arierate bugetare de către contribuabili, persoane juridice, se mai precizeaza în legea amintită. Pe primele cinci poziţii în topul datornicilor se află, în ordine : CFR SA, Compania Naţională a Huilei, Galaxy Tabaco şi European Food, firma în dreptul căreia, la capitolul „Observaţii” se specifică că a început executarea silită. Europeean Food are datorii de 188.042.972 lei.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor