Firma Imonova – profesionişti la asociaţia de proprietari

Reactualizat la:
1Comentariu
Firma Imonova – profesionişti la asociaţia de proprietari
Fericit acela care nu a trebuit vreodată să aducă la un numitor comun zeci de proprietari de apartamente, posesori a tot atâtea opinii şi pretenţii! Totuşi, trăind într-un oraş cu peste 80.000 de apartamente, traiul în comun e mai degrabă regula decât excepţia.

Ca atare, eficienţa şi profesionalismul în administrarea condomeniilor e secretul pentru a avea pace înţelegere între vecini.

În aceste condiţii, cei mai inspiraţi dintre orădenii care trăiesc în condominii apelează la serviciile integrate de administrare a imobilelor oferite de firma IMONOVA.

Firma acoperă o gama largă de activităţi necesare în administrarea unei clădiri:

– constituirea de asociaţii de proprietari

– administrare financiar-contabilă şi tehnică

– servicii de mentenanţă a clădirilor: curăţenie, întreţinere spaţii verzi, deszăpezire, reparaţii diverse.

„Pe partea de reparatii la instalaţiile de alimentare cu agent termic şi apă, precum şi la instalaţia electrică avem parteneri la care apelăm în funcţie de necesităţi. Urmează să avem un serviciu tehnic propriu, pentru

intervenţie în cazul avariilor neprevăzute, deoarece acestea pot provoca daune considerabile şi în majoritatea cazurilor firmele de profil cu care lucrăm nu pot să trimită urgent pe cineva la faţa locului. Ca şi până acum, vom investi în tot ceea ce va necesar pentru a oferi servicii de calitate”, spune Marius Mladin, directorul firmei.

Activă pe piaţă din 2011, azi, IMONOVA asigură servicii diverse la peste 40 de asociaţii de proprietari, iar numărul solicitărilor este în creştere de la an la an.

În politica de promovare, IMONOVA mizează masiv pe serviciile de calitate la preţ bun, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. E ştiut faptul că, un om mulţumit nu poate ţine pentru sine satisfacţia unei alegeri corecte. „Cei mai mulţi clienţi au ajuns la noi datorită recomandărilor primite de la rude, prieteni şi apropiaţi care locuiesc în condominii de care ne ocupăm noi şi văd cum e. Aşa am şi gândit profilul firmei, să oferim toate serviciile necesare bunului mers într-o asociaţie de proprietari”, spune Marius Mladin

Acesta a înfiinţat firma inspirându-se din experienţa de muncă acumulată, vreme de 10 ani, în Germania.

„Depunem eforturi pentru a aduce măcar o parte din organizarea minuţioasă, gândirea, disciplina şi gestionarea riguroasă a resurselor, existente în ţările vestice, pentru a ne putea apropia cât mai repede de nivelul salarial de acolo”, spune Marius Mladin, directorul firmei.

www.imonova.ro

https://www.facebook.com/Imonovasrl

Telefon: 0359 199 199

Advertorial! Hb: 214557

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor