Firme de top

DEVA – Un număr de 281 de firme hunedorene s-au clasat pe primele cinci locuri ale unui top judeţean ce evidenţiază rezultatele economice obţinute de către companii în anul financiar 2005. Firme de top [.doc – 98KB]

În anul precedent, din totalul de firme înfiinţate în judeţul nostru, 10.831 de firme au depus bilanţul contabil pentru anul 2005, dintre care 719 firme au îndeplinit condiţiile de eligibilitate pentru acest top.

„Au obţinut trofeul de excelenţă, pentru cinci ani de prezenţă consecutivă în top, 17 societăţi comerciale, iar diplome de excelenţă, pentru prezenţa în trei ani consecutivi în top, au obţinut, la această ediţie, 58 de firme.

În „Topul investitorul anului” se regăsesc şase firme din Deva, trei din Brad şi una din Hunedoara, iar în „Topul Creativităţii” organizat în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci firmele din Deva şi Brad au obţinut cinci din cele zece premii”, a declarat Călin Pogăciaş, directorul CCI Hunedoara. 

Înmânarea diplomelor şi trofeelor a fost organizată în trei locaţii : la Petroşani, la Hunedora , iar vineri, la Deva, de la ora 17, la Restaurantul Casina.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase