Firme hunedorene de top

Călin Pogăciaş
Călin Pogăciaş
Deva – Aflat la a XIII-a ediţie în acest an, Topul firmelor din judeţul Hunedoara premiază şi în acest an societăţile comerciale care au obţinut rezultate financiare deosebite în anul precedent. Pentru al treilea an consecutiv, festivitatea de premiere este organizată în trei zone ale judeţului.

În data de 3 noiembrie au fost premiate firmele din Valea Jiului şi Haţeg, mâine vor fi premiate cele din Hunedoara, Călan şi Orăştie, iar în 10 noiembrie cele din Deva şi Brad.

În anul precedent, din totalul de firme înfiinţate în judeţul nostru, 10.831 de firme au depus bilanţul contabil pentru anul 2005, dintre care 719 firme au îndeplinit condiţiile de eligibilitate. Un număr de 281 de societăţi comerciale s-au clasat pe unul din primele 5 locuri, 219 firme fiind din următoarele domenii de activitate: industrie; cercetare-dezvoltare şi high-tech; comerţ, export, turism; servicii; construcţii; agricultură, pescuit, piscicultură şi vor fi premiate la Hunedoara şi Deva.

Trofee de excelenţă
„Au obţinut trofeul de excelenţă, pentru cinci ani de prezenţă consecutivă în top, 17 societăţi comerciale din judeţ, dintre care 10 provin din aceste zone, iar diplome de excelenţă, pentru prezenţa în trei ani consecutivi în top, au obţinut la această ediţie 47 firme din Deva, Hunedoara, Orăştie, Călan şi Brad din totalul de 58 de firme. În „Topul investitorul anului” se regăsesc şase firme din Deva, trei din Brad şi una din Hunedoara, iar în „Topul Creativităţii” organizat în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci firmele din Deva şi Brad au obţinut cinci din cele zece premii”, a declarat Călin Pogăciaş, directorul CCI Hunedoara.

Înmânarea diplomelor va avea loc la ora 17: marţi la Hunedoara, în incinta Restaurantului Hotelului Rusca, iar vineri, 10 noiembrie, la Deva, la Restaurantul Casina.

Clara Pâs0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase