Firmele îşi pot afla datoriile de pe internet

Reactualizat la:
Firmele îşi pot afla datoriile de pe internet
Începând din 15 august, contribuabilii pot accesa pe pagina de internet a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală informaţiile privind stingerea creanţelor fiscale în urma distribuirii sumelor plătite în contul unic.

După luarea la cunoştinţă de către contribuabil a informaţiilor cuprinse în înştiinţările emise de organul fiscal competent, acestea pot fi utilizate în vederea corelării evidenţei fiscale cu evidenţa contabilă, precum şi pentru a formula ulterior contestaţie, în conformitate cu prevederile legale.

 

Înştiinţările privind stingerea creanţelor fiscale în urma redistribuirii sumelor plătite în contul unic vor fi emise şi postate pe site doar în cazul în care contribuabilii plătesc o sumă mai mică sau mai mare decât obligaţiile fiscale datorate. În vederea asigurării accesului tuturor contribuabililor la informaţiile cuprinse în înştiinţările emise, organul fiscal va afişa pe pagina de internet a ANAF, până la data de 15 a fiecărei luni calendaristice, anunţul în care se menţionează că au fost emise înştiinţările şi lista contribuabililor nominalizaţi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !