Firmele româneşti, invitate să facă afaceri în China

1Comentariu
Firmele româneşti, invitate să facă afaceri în China
Camera de Comerț și Industrie România – China invită firmele bihorene să participe la „First Shenzen-Central and Eastern European Countries Economy, Trade and Culture Forum”.

Organizat de Consiliul Chinez de Promovare a Schimburilor Comerciale Internaționale (CCPIT), în perioada 26-28 septembrie, în Shenzen, China. Statele din Europa Centrală și de Est (SECE) se află în centrul atenției pentru inițiativa strategică „One Belt, One Road” și reprezintă o parte importantă a piețelor emergente la nivel global pentru planul de dezvoltare industrială chinez și o potențială destinație a investițiilor.

Forumul este o formă deosebit de potrivită de dialog și comunicare, un element important pentru întărirea relațiilor de cooperare și prietenie cu statele ECE și o oportunitate foarte bună pentru dezvoltarea de parteneriate între companiile europene și chineze în format B2B, cu scopul extinderii volumului de schimburi comerciale dintre China și Europa Centrală și de Est.

Companiile chineze participante au activități economice și comerciale în următoarele principale domenii: construcții de mașini, automotive, energie, produse medicale, comerț, logistică, produse agricole și procesare alimentară. Toate cheltuielile de cazare și masă sunt suportate de organizatori. Companiile românești participante vor achita doar biletele de avion, precum și taxa de participare la forum, în valoare de 200 euro.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la adresa de mail: ccircoffice@gmail.com sau la telefon 0730.639.721.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor