Fiscul bihorean continuă executarea datornicilor

Fiscul bihorean continuă executarea datornicilor
ORADEA – Fiscul bihorean continuă lupta cu datornicii. De data aceasta, în 11 martie 2008, de la ora 10:00, vor fi scoase la licitaţie bunurile firmei SC Forma Construct srl, în valoare de 37.735 de lei, fără TVA. Bunuri licitate

Licitaţia va avea loc la Admnistraţia Finanţelor Publice a Comunelor (AFPC) Oradea, strada Tudor Vladimirescu, nr.1.Bunuri licitate

Dintre bunurile scoase la licitaţie amintim: circular electric, maşină de prelucrat lemn-abrict, betoniere, bormaşină, drujbă, generator de curent, aparat de sudură, autoutilitară Volkswagen, etc. „Preţul de pornire a licitaţiei este preţul de evaluare diminuat cu 25%. Îi invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să inştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare”, ne-a declarat Ioan Chivari, şeful AFPC Oradea..

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzarii prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare, respectiv 10.03.2008 oferte de cumpărare; în cazul vânzării la licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant. Pentru persoanele juridice de naţionalitate română este necesară o copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului, iar pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română. De asemenea cei care doresc să cumpere bunurile scoase la licitaţie este necesară o dovadă emisă de creditorii fiscali din care să reiasă că nu au obligaţii fiscale restante. „Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul AFPC Oradea sau la telefon numărul 428.974 interior 125”, a specificat Ioan Chivari.
Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !