Fiscul execută silit Orser

Bunuri în valoare de aproape 40.000 lei aparţinând Orser vor fi vândute la licitaţie.

Fiscul bihorean scoate la vânzare bunurile Orser. Licitaţia va avea loc în data de 1 septembrie începând cu ora 10 în localitatea Oradea, strada D.Cantemir, nr.2 A. Se vor vinde prin licitaţie nu mai puţin de 11 tractoare  V 445, două autoturisme Dacia 1310, calculatoare, imprimantă, centrală telefonică, maşină de ambalat castraveţi şi două maşini de sortat cornichon. Valoarea totală a bunurilor licitate fiind de 39.651 lei.

„Pentru că este  a treia  licitatie, preţul de pornire al licitaţiei este preţul de evaluare, diminuat cu 50%,  exclusiv TVA. Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, inainte de data stabilita pentru vânzare”, a precizat Ioan Bercea, şef Administraţie.

Cumpărători

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până în ziua precedentă termenului de vânzare oferte de cumparare dovada plăţii taxei de participare, reprezentind 10% din preţul de pornire a licitaţiei şi împuternicirea persoanei care îl reprezinta pe ofertant dacă este cazul. Persoanele juridice de naţionalitate româna trebuie să prezinte copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului, iar pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română. Mai este necesară o dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante.

„Împotriva prezentului înscris, cel interesat poate introduce contestaţie la instanţa judecătorească competentă, în termen de 15 zile de la comunicare sau luare la cunoştinţă”, a concluzionat Ioan Bercea. Bunurile mobile pot fi vizionate în data de 25 august ora 10 la sediul SC ORSER SA.

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !