Flori şi ilustraţii de la studenţii de la Arte

De Camelia Busu
Flori şi ilustraţii de la studenţii de la Arte
Nu e nevoie de foarte mult efort pentru a aduce zâmbete şi a însenina ziua femeilor de lângă noi.

Câţiva studenţi de la Facultatea de Arte – departamentul Arte Vizuale au luat iniţiativa şi în câteva zile s-au mobilizat. De la Grafică, Pictură, Arte decorative sau Design, s-au pus pe treabă şi au realizat ilustraţii cu lucrările lor, au printat o sută de bucăţi, au cumpărat o sută de trandifiri şi de 8 Martie s-au întâlnit în Piaţa Unirii.

Ideea lor a fost de a face un gest frumos şi în acelaşi timp de a-şi promova activitatea şi Facultatea de Arte. Iar ziua a început cu lacrimi şi emoţie. Pentru că prima care a primit o ilustraţie şi o floare a fost doamna Doina, o femeie trecută de a doua tinereţe, care în momentul în care studenţii i-au urat o zi frumoasă a început să plângă spunând că nu a primit niciodată vreo floare pentru că nu are pe nimeni. S-a lăsat fotografiată, i-a îmbrăţişat pe fiecare şi le-a urat mult succes la facultate.

Trecând peste momentul emoţionant, cei nouă au pornit plini de energie spre pietonală unde au împărţit ilustraţiile şi florile, de la mămici cu copii în cărucior, la bunici, sau femei în floarea vârstei. Gestul lor le-a impresionat şi pe două femei din Olanda, care contrariate au cerut amănunte. Au fost foarte încântate de iniţiativă, la fel şi o doamnă stabilită în Italia care s-a întors în ţară după foarte mulţi ani.

Studenţii au mărturisit că s-au simţit foarte bine împărţind flori, ilustraţii şi zâmbete şi se gândesc de pe acum la o nouă iniţiativă care să aducă arta în sufletele celor din jur.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !