Florian Chelu şi fiica sa au cântat la „Pedagogic”

Florian Chelu şi fiica sa au cântat la „Pedagogic”
Mai bine de o săptămână, elevii şi dascălii Liceului Pedagogic „Iosif Vulcan” din Oradea au sărbătorit zilele Francofoniei printr-o serie de concursuri şi spectacole de muzică şi poezie.

Punctul culminant s-a consumat ieri, de la orele 11:00, când cunoscutul artist al locurilor noastre, Florian Chelu, împreună cu fiica sa Alexandrina au oferit elevilor din clasele a IX C şi D un scurt, dar impresionat spectacol. Alexandrina Chelu, elevă a acestei unităţi de învăţământ, a moştenit se pare talentul artistic al părinţilor săi, având în vedere că în cel mai scurt va apărea pe piaţă un CD în care protagonitii sunt chiar ea cu tatăl ei.

 

Învăţaţi să cânte 

În cadrul atelierului de creaţie de ieri, cei doi reprezentanţi ai familiei Chelu au interpretat câteva melodii în cea mai romantică limbă, franceza. Muzica a fost creată de Florian Chelu, dar a avut contribuţie şi Alexandrina, iar versurile melodiilor aparţin poetesei Louise Labe. „Cunoscând preocupările familiei Chelu ne-am hotârât să-i invităm să ne încânte cu câteva melodii, mai ales că Alexandrina ne este elevă şi cântă foarte frumos”, a menţionat Sorina Todor, profesoară de limba franceză. În cea de-a doua parte a activităţii Florian Chelu alături de fiica sa, i-au învăţat şi pe elevii pedagogişti un cântec în limba franceză. 

 

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !