„Fluierasul Fermecat” cheama prescolarii la gradinita

3Comentarii
„Fluierasul Fermecat” cheama prescolarii la gradinita
În prag de toamnă arămie, şcolile şi grădiniţele din municipiul Salonta sunt pregătite pentru a-i primi din nou ¯n bănci pe şcolari şi preşcolari.

Pentru copiii care vor căuta universul de joacă cunoscut sub denumirea Gradinita cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor (ISJ) a pregătit o surpriză.Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Albă ca Zăpada”,  se va numi din această toamnă ,,Fluieraşul Fermecat”.

Motivul redenumirii se datorează faptului că, în Bucureşti, mai funcţionează o grădiniţă cu acelaşi nume, având statut de marcă înregistrată la OSIM. Pentru a evita eventuale conflicte juridice, doamna director prof. Carla Lia Butcă (foto) a demarat procedurile legale privind schimbarea denumirii instituţiei . Noua denumire a fost aprovbată de Consiliul de Administraţie şi în scurt timp, decizia domnului inspector şcolar general prof. Dorel Luca a ajuns la Salonta. Adoptând noua denumire începând cu 1 septembrie 2010, colectivul de cadre didactice al GPP „Fluieraşul Fermecat” mulţumeşte conducerii ISJ Bihor.

În anul şcolar 2010 û 2011, activitatea instructiv-educativă din Unitatea cu Personalitate Juridică Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Fluieraşul Fermecat” şi cele 7 grădiniţe-structuri aferente începe în condiţii igienico-sanitare optime atestate prin autorizaţii de funcţionare din partea forurilor de specialitate. Consiliul Local Salonta a alocat fondurile necesare lucrărilor de reparaţii care se efectuează intens în această perioadă iar personalul GPP „Fluieraşul Fermecat” depune eforturi pentru a asigura cele mai bune condiţii în aşteptarea micilor preşcolari.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor