Fonduri suplimentare în farmacii

ORADEA – Casa de Asigurări de Sănătate Bihor a anunţat că a suplimentat, în 16 septembrie, valoarea de contract pentru farmaciile care, până în data de 15 septembrie, şi-au epuizat valoarea fondului alocat pe luna în curs.

„Suplimentarea, în valoare de 800.000 lei, este alocată unui număr de 161 de farmacii din judeţul Bihor, în vederea asigurării eliberării medicamentelor cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulator până la sfârşitul lunii septembrie”, ne-a declarat Oana Giurcă, purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări Bihor.

La începutul lunii, valoarea fondului alocat celor 208 farmacii aflate în relaţie contractuală cu CAS Bihor a fost de 4,2 milioane lei.

Cei interesaţi pot consulta lista farmaciilor aflate în relaţie contractuală şi situaţia epuizării fondurilor lunare alocate pentru eliberarea medicamentelor cu şi fără contribuţie personală pe site-ul  www.casbh.rdsor.ro

 

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase