Fondurile nerambursabile pentru agricultura si dezvoltare rurala. Informatii utile si o “frontiera” mai usor de accesat (P)

Reactualizat la:
6Comentarii
Fondurile nerambursabile pentru agricultura si dezvoltare rurala. Informatii utile si o “frontiera” mai usor de accesat (P)
Incepand din aceasta saptamana, Societatea Ager Capital Parteners Oradea patrunde si in lumea virtuala, oferind clientilor si partenerilor sai o prezentare online a tuturor serviciilor de consultanță și asistență tehnică in pregatirea proiectelor pentru accesarea de fonduri nerambursabile

pentru agricultura si dezvoltare rurala, atat in Bihor, cat si in celelalte judete care compun regiunea de nord-vest a Romaniei. Informatiile de interes pot fi usor accesate inca de pe prima pagina a site-ului – www.agercapital.ro. Configurarea continutului a tinut cont de cele mai importante sectiuni, evidentiind, astfel, pagini cu date pe care clientii le solicita in mod frecvent.

Prima sectiune prezinta obiectivele societatii, trecand, deopotriva, in revista, principiile care calauzesc echipa manageriala – condusa de ing.dipl. Cristina Petris (in foto) -, in dorinta sa de a dezvolta parteneriate durabile cu clientii, bazate pe cunoastere reciproca, incredere si deschidere. De asemenea, autorii site-ului au adaugat si unele referinte din partea catorva parteneri, precum si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari adresate de catre solicitanti in momentul in care pregatesc proiecte pentru accesarea unor astfel de fonduri.

Urmatoarea sectiune a site-ului – “Experienta” – cuprinde toate informatiile legate de serviciile pe care societatea le ofera in vederea pregatirii accesarii de fonduri nerambursabile. Subsectiunile “Consultanta proiecte”, “Management de proiecte”, “Modificari contractuale”, “Asistenta credite de investitii” si multe altele stau la dispozitia clientilor care doresc sa se informeze despre oferta Societatii Ager Capital Parteners.

logo

Una dintre pagini include noutati legate de derularea fondurilor europene nerambursabile, in timp ce, o alta ofera acces la informatii despre programele si proiectele companiilor si institutiilor publice din tara care au ales drept consultant in afacerile cu fonduri europene, Societatea Ager Capital Parteners.

Sectiunea “Contact” pune la dispozitia clientilor toate canalele de comunicare pe care acestia le au in relatia cu Societatea Ager Capital Parteners, inclusiv formularul necesar inregistrarii in baza de date a companiei. De asemenea, persoanele care doresc sa obtina si mai multe informatii o pot face prin e-mail, trimis la adresa cpetris@agercapital.ro, prin serviciul de corespondenta, la adresa Oradea, Piata Nucetului, Nr.20, Bl. A4, Apart. 6, Bihor, sau prin fax la 0359.199.677, respectiv telefon 0755.090.728.

“Credem in parteneriate de lunga durata si în sustinerea initiativelor de afaceri realiste” este deviza sub care Societatea Ager Capital Parteners Oradea va invita sa ii fiti parteneri in vederea pregatirii proiectelor finantate prin fonduri europene nerambursabile. Un motiv in plus il reprezinta rata de succes a proiectelor elaborate de societate, care depaseste 90%!

Succes in afaceri!6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor