Formare profesională în domeniul managementului de proiect la Oradea (P)

Reactualizat la:
7Comentarii
Formare profesională în domeniul managementului de proiect la Oradea (P)
 SC SPES INVEST SRL, furnizor de formare profesională acreditat, organizeaza o sesiune de înscriere pentru participarea la cursul de manager proiect, în Oradea, având ca obiectiv dobândirea şi/sau dezvoltarea competenţelor necesare pentru asigurarea unei gestiuni eficiente a resurselor şi riscurilor asociate proiectelor.

Cursul este susţinut de următorii formatori: Codruţa MEŞTER – trainer certificat la nivel național și internaţional cu o experienţă de peste 9 ani în formare şi peste 9 ani experienţă în managementul de proiect, Radu CHINDE – trainer certificat la nivel naţional cu o experienţă de peste 5 ani în formare şi peste 8 ani experienţă în managementul de proiect şi Daciana NICA – trainer certificat la nivel naţional cu o experienţă de peste 5 ani în formare şi peste 5 ani experienţă în managementul de proiect. Formatorii au scris numeroase cereri de finanțare pentru POR, POSDRU, POSCCE, FEADR, HURO CBC etc. și care au fost implicați în procese de implementare deținând funcția de manager de proiect în mai multe proiecte europene.

Înscrierea la curs se poate realiza în limita locurilor disponibile, înscrierea se face pentru următoarele sesiuni: sesiunea I – perioada: 2 – 9 decembrie 2013, sesiunea II – perioada: 20 – 27 ianuarie 2014 şi sesiunea III – perioada: 3 – 10 februarie 2014.

Cursul are o durată de 8 zile, câte 5 ore pe zi. Participanţii la curs obţin dublă certificare: din partea Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi din partea furnizorului de formare.

Taxa de participare: La cursurile din anul 2013: taxa de participare este de 960 lei/persoană. Dacă vă înscrieţi şi achitaţi taxa de participare până la data de 22 noiembrie 2013, veţi plăti doar 850 lei/persoană. La cursurile din anul 2014: taxa de participare este de 1190 lei/persoană. Dacă vă înscrieţi şi achitaţi taxa de participare până la data de 31 decembrie 2013, veţi plăti doar 790 lei/persoană.

Personale care optează pentru cursul de manager proiect beneficiază de reducere de 100 lei la achiziţionarea unui alt curs (Scrierea cererilor de finanţare; Întocmire plan de afaceri; Realizarea de analize economico-financiare; Management financiar; Competente antreprenoriale; Manager; Contabilitate, cu excepţia cursurilor online). Cursurile pot fi livrate și în sistem personalizat, în sala de curs și în orice localitate din ţară, la cererea unei companii sau a unui grup de persoane, cu respectarea anumitor condiţii, în acest sens se pot solicita detalii suplimentare sau ofertă personalizată.

După finalizarea cursului, timp de 3 luni, participanții vor fi asistați de trainerul consultant în elaborarea proiectelor finanțate din fonduri europene.

Rezervarea locurilor se poate face online sau prin telefon, prin completarea şi transmiterea formularului de înscriere, informaţii suplimentare se pot obţine accesând www.cursuri-invest.ro, sau telefon: 0756.588.910 (orange), 0727.137.637 (vodafone), e-mail: spesinvest@gmail.com , persoană de contact: Codruţa Meşter sau Radu Chinde.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor